Babyshoot

Een babyshoot is voor baby’s tussen de 0 en 1 jaar en geeft jullie meer tijd en ruimte dan een newborn fotoshoot die in de eerste weken na de geboorte plaatsvindt. Door het boeken van een babyshoot kunnen jullie rustig wennen aan jullie nieuwe leven én optimaal genieten tijdens de shoot van deze bijzondere periode.

In het eerste jaar van en met jullie baby maken jullie een hoop mee. Zijn of haar eerste lachje, slapeloze nachten, het vinden van een ritme, schattig gebrabbel en voor jullie het weten rolt jullie baby vanzelf om en kruipt hij of zij vrolijk door de woonkamer. Het leven gaat al zo snel, maar het leven van en met een baby lijkt 2 keer zo snel te gaan!

Bijzondere momenten van en met jullie baby voor de rest van jullie leven 

Naomi

Zo een fijne newborn fotoshoot gehad. Gezellig ontspannen sfeer waar echt de tijd voor je wordt genomen. En we zijn nog steeds super blij met het resultaat! Dankjewel!

Op een prachtige buitenlocatie. Voor de babyshoot neem ik van alles mee; van kleden, tot aan accessoires. Zo hoeven jullie nergens aan te denken en kunnen jullie gewoon genieten van dit moment. Ook denk ik natuurlijk aan jullie baby en zorg ik dat hij of zij het lekker warm heeft met een HVID cocoon en een kruik.

(Mochten jullie toch graag een newbornshoot willen inplannen neem dan eventjes contact op).

Hoe?

In het eerste jaar van en met jullie baby gebeurt er zo veel en de tijd vliegt voorbij. Tijdens de babyshoot staan jullie even stil om te genieten van alle mooie momenten die jullie als gezin mogen beleven. Van knuffels, spelen, tot aan borstvoeding geven. Het is een pure en ongedwongen shoot … op een gegeven moment hebben jullie niet meer door dat ik er ben!


Tijdens de babyshoot leg ik jullie baby tot in detail vast en neem ik ook foto’s van jullie als gezin.

Met wie?

Waar?

Een babyshoot is voor baby’s tussen de 0 en 1 jaar. Een newborn fotoshoot is vaak tot 4 weken na de geboorte, maar als gezin ben je dan vooral met andere dingen bezig. Wennen aan jullie nieuwe leven, herstellen van de bevalling, een ritme vinden … met een babyshoot hebben jullie de ruimte om jullie baby tot 1 jaar vast te leggen. Op deze manier kunnen jullie rustig wennen aan jullie nieuwe leven en een moment kiezen dat júllie uitkomt om deze bijzondere periode vast te leggen.

Wanneer?

babyshoot

Wat je moet weten over een

Boek een babyshoot

239,-

Investering:

Binnen 3 weken ontvang je een persoonlijke online fotogalerij en kun je de foto’s selecteren en downloaden.

Maximaal 5 personen.

Stylingadvies & gebruik client closet.
10 bewerkte hoge resolutie foto’s naar eigen keuze, met mogelijkheid om meer foto’s te bestellen na de shoot (klik hier voor de tarieven).1 à 1,5 uur fotografie.

Wat is inbegrepen:

newborn fotoshoot

Info & tarieven

Boek zowel een zwangerschapsshoot als een baby fotoshoot en ontvang €15,- korting!

Lisette

Wij hebben bij Linda een babyshoot gedaan toen ons zoontje 5 weken oud was. Ik was een beetje nerveus omdat je maar nooit weet wat voor dag je baby heeft, maar Linda heeft ons helemaal op ons gemak gesteld. Ze neemt echt alle tijd en houdt rekening met dat je misschien even moet voeden of verschonen tussendoor. Ze is heel lief met kindjes en weet mooi de juiste momenten vast te leggen!"We konden niet kiezen tussen de foto's & hebben ze allemaal genomen!"

Sharely

Ik heb zowel een zwangerschaps- als een babyshoot gedaan bij Linda en ik ben écht super blij met de foto’s! De zwangerschapsshoot was buiten op een mooie locatie en de babyshoot was binnen in haar prachtige studio. Het is fijn dat die verschillende mogelijkheden er zijn!

Tijdens de shoot voelde ik, mijn vriend en ons dochtertje ons heel erg op ons gemak waardoor we niet alleen mooie foto’s kregen, maar ook een hele leuke dag!

"Ik heb zowel een zwangerschaps- als een babyshoot gedaan bij Linda en ik ben écht super blij met de foto’s! "

Sharon

Wij hebben 2 fotoshoots gedaan; zwangerschap en babyshoot. De foto's zijn echt heel mooi geworden. Zoals ik linda privé ken staat ze ook achter de camera. Gepassioneerd, gedreven en heerlijk creatief. Voelde me helemaal op mijn gemak voor de camera. Met kinderen doet ze het ook erg leuk alsof ze nooit anders heeft gedaan! Dankjewel lieve Linda.

"Gepassioneerd, gedreven & heerlijk creatief"

Denise

Onlangs hebben wij een newborn shoot gehad bij Linda in haar studio. Wij voelde ons erg op ons gemak bij haar en hebben de shoot als ontspannen en prettig ervaren. Ook waren wij heel tevreden over hoeveel geduld zij heeft met kinderen en hoe zij precies de dingen op een leuke manier wist te zeggen waardoor onze oudste toch op de foto wilde gaan. En dat heeft nogal wat geduld kost haha. Het eindresultaat is ook prachtig geworden en daar zijn we heeeeel blij mee!

"We waren heel tevreden over hoeveel geduld zij heeft"

Priscilla

Foto’s maken vind ik meestal ongemakkelijk, maar Linda zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt. De studio is ook erg mooi. Tenslotte is de communicatie ook erg fijn en snel. Bij de newbornshoot vond ik het fijn dat je twee datums kon afspreken, zodat je kunt kijken welke datum voor jou het fijnst is wanneer de baby geboren is. Kortom, een dikke aanrader!

"Tijdens de newbornshoot gaat ze mee op het tempo van jou & je baby"

Let's
make magic

Boek je shoot

Tijdens de babyshoot kunnen jullie genieten van de bijzondere momenten samen om nooit meer te vergeten. Willen jullie het eerste jaar van en met jullie baby vastleggen voor de rest van jullie leven?

Boek nu jouw babyshoot