Boek een gezinsshoot

Info & prijzen

Ik ben dol op de herfst! De prachtige kleuren van de natuur en de omgeving, maar ook de kleuren van de kleding. Het is heerlijk om laagjes kleding te dragen in verschillende mooie stoffen! Tijdens een fotoshoot richt ik me op de verbinding tussen jullie en de spontane momenten. Mijn regel is eenvoudig: kijk niet naar de camera, maar naar elkaar. Terwijl jullie genieten van knuffels, spelletjes en plezier, leg ik de pure momenten vast met mijn camera. Jullie hoeven niet stijf te poseren, maar ik zal jullie zeker begeleiden om er op je best uit te zien. Ik maak foto's van jullie samen, verschillende gezinscombinaties, overzichtsopnames en prachtige details.

Gezinsshoot in het bos

Gezinsshoot in de herfst

Gezinsshooot, vooral in de herfst-winterperiode! Deze tijd is werkelijk betoverend, met de prachtige boomkleuren en het zachte licht dat door de bomen komt. Als het wat frisser is, heb ik handige tips voor je. Neem een warme jas mee voor soms tijdens en op weg en terug naar de locatie. Zorg ervoor dat je een warme jas meeneemt, zowel voor de wandeling naar de locatie als voor de momenten tussen de shoot door.  Laagjes kleding of misschien zelfs thermisch ondergoed houden je lekker warm. Tijdens de fotoshoot zal ik je stap voor stap begeleiden, waarbij een ontspannen en gezellige sfeer voorop staat.

Info & prijzen

Boek jouw shoot

Boek jouw shoot

Info & prijzen

Een groot voordeel van de herfst- en wintermaanden is dat de zon tussen 8 en 9 uur 's ochtends opkomt, terwijl dit in de zomer al rond 4 of 6 uur gebeurt. Aan het eind van de middag gaat de zon onder, rond 16:00 tot 17:00 (in de zomer tussen 20:00 en 22:00). Dit tijdstip is ideaal voor jonge kinderen en biedt het mooiste licht tijdens de fotoshoot. Maar zelfs als de zon niet schijnt, kunnen we prachtige foto's maken. Zolang het droog is en niet te koud (vrieskou), creëren we een gezellige shoot en resulteren er altijd prachtige foto’s.

Gezinsshoot in november op de heide

Hoe blijf je warm tijdens de shoot? 

Een herfst- of wintergezinsfotoshoot? Dat kan zeker! Hier zijn enkele tips om warm te blijven. Bij frisser weer is het slim om warme kleding in lagen te dragen. Denk aan thermokleding onder je outfit. Dikke gebreide vesten of truien zijn ook goede opties. Vergeet niet een warme jas mee te nemen om warm te blijven tussen de shoot door. Voor de kinderen zijn er talloze leuke mutsen, warme vesten, gilets en mooie kledingstukken die je ze kunt aantrekken. Met deze kledingtips geniet je van een warme en gezellige gezinsfotoshoot in de herfst of winter.

Boek een gezinsshoot

Info & prijzen

Motherhood shoot bij de zee

Een motherhood shoot in november bij de zee. Een speciale shoot met jou en je kindje. Bij deze shoot was het fris en bewolkt. Maar juist hebben we prachtige foto's kunnen maken. Met veel laagjes warme vesten en dekens krijg je een heerlijk winterse warme sfeer.

Boek een motherhoodshoot

Info & prijzen

Kirstie

Het was echt een fantastische dag! Linda is een enthousiaste en vrolijke meid en weet wat ze doet. Ze heeft ons gezinnetje perfect kunnen vast leggen. Ook fijn dat we de foto’s zo snel mochten ontvangen.


Danielle

Wij vonden de zwangerschapsshoot heel bijzonder! Fijne en relaxte sfeer en dat zie je ook echt terug in de foto’s. Heel erg bedankt dat je voor ons deze bijzondere periode hebt vastgelegd!


Deveny

We zijn zo blij met de mooie foto’s, een super ontspannen sfeer tijdens de shoot, en Linda nam alle tijd voor ons! Zeker weten dat we een volgende shoot weer bij je boeken, super bedankt Linda!!

Dionne & Kevin

Ontspannen, gezellig en je krijgt ook nog goede tips! Ik hou helemaal niet van op de foto gaan, maar met Linda voelde het heel ontspannen en niet als moeten. We zijn ongelofelijk blij met het resultaat!Neem contact op

Ben je zwanger, wil je een leuk dagje uit met je gezin of een loveshoot cadeau doen aan je partner? Ik leg het graag voor je vast. Stuur me een berichtje voor meer informatie, een kennismaking en/of om een fotoshoot te boeken.

Welk verhaal wil jij voor altijd vastleggen?