Branding shoot

Ook denk ik mee over productfoto’s en sfeerbeelden, zoals je kantoor, tijdschriften die je leest voor inspiratie en wanneer je in gesprek bent met een klant. Doordat ik diversiteit aanbreng in je foto’s kun je er lang gebruik van maken. 

Wil jij opvallen met je bedrijf? En goede foto’s voor je website en social media? Met de juiste foto’s zorg je voor een sterke uitstraling, maak je het persoonlijk en herkenbaar. Als branding fotograaf wil ik jou eerst goed leren kennen, zodat ik weet wat voor foto’s er bij jou en je bedrijf passen. 

Foto’s die passen bij jou én je bedrijf voor een sterker (personal) brand

Amber (Your Hair By Amber)

Linda denkt mee met de kleding / styling en neemt alle tijd. Ik voelde me helemaal op mijn gemak en de foto’s zijn precies zo geworden zoals ik voor ogen had. Ik kom zeker bij Linda terug voor meer foto’s!

Voor een professionele uitstraling is het belangrijk om goede foto’s voor en van je bedrijf te hebben. Met de juiste foto’s maak je je bedrijf persoonlijker, herkenbaarder én betrouwbaarder.

Als branding fotograaf vind ik het belangrijk om een compleet beeld op te leveren en daarom maak ik foto’s van jou, je producten en de sfeer. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van jou achter je laptop, onderweg of aan de telefoon, maar ook aan foto’s van je producten of je kantoor. Tijdens de branding shoot help ik je met verschillende poses en geef ik tips, zodat jij kunt ontspannen en jezelf kunt zijn. 

Branding shoot

Wat je moet weten over een

Boek portret shoot

240,- excl. BTW

Investering:

Binnen 3 weken ontvang je een persoonlijke online fotogalerij en kun je de foto’s selecteren en downloaden.

Een locatie naar keuze. Dit kan je kantoor zijn, een koffiezaak waar je graag werkt of bv een mooie buitenlocatie. Reiskosten binnen een straal van 15 km rond Utrecht, postcodegebied: 3543. Daarbuiten vraag ik een kilometervergoeding van 0,35/km. Stylingadvies & gebruik client closet
15 bewerkte hoge resolutie foto’s naar keuze, met mogelijkheid om foto’s bij te bestellen.1 à 1,5 uur fotografie.


Dit is inclusief:

Jij bent het gezicht van je bedrijf en met een brand en zakelijk portret ligt de focus op jou. We zorgen voor foto’s die precies uitstralen waar jij en je bedrijf voor staan. Tijdens de shoot help ik je met de juiste poses en het neerzetten van de sfeer die je voor ogen hebt om je (personal) brand te versterken.


Brand & zakelijk portret

Boek contentshoot

220,- excl. BTW

Investering:

Jullie ontvangen de foto’s binnen 2 weken in een online fotogalerij, waar je de foto’s kunt selecteren & downloaden  

De foto's maken we in jouw winkel, atelier, bedrijf of salon. Reiskosten binnen een straal van 10 km rond Utrecht, postcodegebied: 3543 is inbegrepen. Daarbuiten vraag ik een kilometervergoeding van 0,35/km. 

Stylingadvies & gebruik client closet
25 bewerkte hoge resolutie foto’s naar keuze, met mogelijkheid om foto’s bij te bestellen.1 à 1,5 uur fotografie.


Dit is inclusief:

Contentshoot

Tijdens een contentshoot maak ik sfeerfoto’s van je winkel, atelier, bedrijf of salon. Deze foto’s kun je bijvoorbeeld gebruiken voor social media of je website. 

Info & tarieven

Amber
Your Hair By Amber

Linda denkt mee met de kleding / styling en neemt alle tijd. Ik voelde me helemaal op mijn gemak en de foto’s zijn precies zo geworden zoals ik voor ogen had. Ik kom zeker bij Linda terug voor meer foto’s!


"Ontzettend blij met de branding shoot die ik bij Linda heb gedaan!"

Corien
pracht.nl

Linda heeft voor onze winkel pracht.nl een nieuwe website/ webshop gebouwd en ook de fotografie hiervoor verzorgd. Het is een heel mooi fris geheel geworden, onderscheidend en echt van deze tijd! Snel en correct gewerkt, top gedaan. 


"Wij kunnen Linda iedereen aanbevelen!"

Let's
level up

Info aanvragen

Boek een contentshoot en/of brand & zakelijk portret en geef je bedrijf de uitstraling dat het verdient! 

Wil jij jouw bedrijf persoonlijker maken & professionaliseren?