Newborn fotoshoot

Door jullie liefdevolle en pure momenten vast te leggen tijdens een newborn fotoshoot zul je deze periode nooit vergeten!


De kleine teentjes, de zachte haartjes op zijn of haar hoofd, het schattige gaapje en zijn of haar grote ogen … er zijn zo veel mooie en bijzondere momenten en je wilt ze allemaal onthouden, maar elke dag komen er nieuwe momenten bij. Daarnaast zijn de eerste weken best wel druk, waardoor je niet alles meekrijgt. Het worden vage herinneringen en ze verdwijnen naar de achtergrond. 

De liefde die je voor je kleintje voelt is niet in woorden uit te drukken en daarom leg ik het voor je vast

Naomi

Zo een fijne newborn fotoshoot gehad. Gezellig ontspannen sfeer waar echt de tijd voor je wordt genomen. En we zijn nog steeds super blij met het resultaat! Dankjewel!

De newborn fotoshoot vindt plaats in mijn prachtige daglichtstudio in Nieuwland (20 minuten rijden vanaf Utrecht). In mijn studio is er een verschoonruimte, toilet en kleedruimte en je kunt gratis voor de deur parkeren.   

Hoe?

Tijdens de newborn shoot volgen we het ritme van jullie kleintje en is er genoeg ruimte en tijd voor verzorging tussendoor. De shoot is ongedwongen, waardoor ik pure en liefdevolle foto’s van jullie kan maken. Om jullie kindje tot rust te laten komen helpt het soms om hem of haar vóór de shoot in bad te doen. 

Een newborn fotoshoot is erg intiem en persoonlijk en daarom adviseer ik je om alleen met het gezin te komen. Zo is er genoeg tijd en ruimte om foto’s van jullie samen te maken én van jullie kindje.

Met wie?

Waar?

Wanneer je bij mij een newborn fotoshoot boekt, zet ik jouw uitgerekende datum direct in mijn agenda. Ik hoor graag wanneer je bent bevallen, zodat we binnen 4 weken de shoot kunnen plannen. 

Wanneer?

Newborn fotoshoot

Wat je moet weten over een

Boek een newbornshoot

209,-

Investering:

Binnen 3 weken ontvang je een persoonlijke online fotogalerij en kun je de foto’s selecteren en downloaden.

Maximaal 5 personen.

Stylingadvies & gebruik client closet.
10 bewerkte hoge resolutie foto’s naar eigen keuze, met mogelijkheid om meer foto’s te bestellen na de shoot (klik hier voor de tarieven).1,5 tot 2 uur fotografie.

Wat is inbegrepen:

newborn fotoshoot

Info & tarieven

Boek zowel een zwangerschapsshoot als een newborn fotoshoot en ontvang 10,- korting!

Lisette

Wij hebben bij Linda een newborn shoot gedaan toen ons zoontje 5 weken oud was. Ik was een beetje nerveus omdat je maar nooit weet wat voor dag je baby heeft, maar Linda heeft ons helemaal op ons gemak gesteld. Ze neemt echt alle tijd en houdt rekening met dat je misschien even moet voeden of verschonen tussendoor. Ze is heel lief met kindjes en weet mooi de juiste momenten vast te leggen!"We konden niet kiezen tussen de foto's & hebben ze allemaal genomen!"

Denise

Onlangs hebben wij een newborn shoot gehad bij Linda in haar studio. Wij voelde ons erg op ons gemak bij haar en hebben de shoot als ontspannen en prettig ervaren. Ook waren wij heel tevreden over hoeveel geduld zij heeft met kinderen en hoe zij precies de dingen op een leuke manier wist te zeggen waardoor onze oudste toch op de foto wilde gaan. En dat heeft nogal wat geduld kost haha. Het eindresultaat is ook prachtig geworden en daar zijn we heeeeel blij mee!

"We waren heel tevreden over hoeveel geduld zij heeft"

Priscilla

Foto’s maken vind ik meestal ongemakkelijk, maar Linda zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt. De studio is ook erg mooi. Tenslotte is de communicatie ook erg fijn en snel. Bij de newbornshoot vond ik het fijn dat je twee datums kon afspreken, zodat je kunt kijken welke datum voor jou het fijnst is wanneer de baby geboren is. Kortom, een dikke aanrader!

"Tijdens de newbornshoot gaat ze mee op het tempo van jou & je baby"

Sharon

Wij hebben 2 fotoshoots gedaan; zwangerschap en newborn. De foto's zijn echt heel mooi geworden. Zoals ik linda privé ken staat ze ook achter de camera. Gepassioneerd, gedreven en heerlijk creatief. Voelde me helemaal op mijn gemak voor de camera. Met kinderen doet ze het ook erg leuk alsof ze nooit anders heeft gedaan! Dankjewel lieve Linda.

"Gepassioneerd, gedreven & heerlijk creatief"

Let's
make magic

Boek je shoot

Cliché, maar waar: ze groeien zo snel! Leg jullie momenten in de meest pure en liefdevolle vorm vast en maak een herinnering voor het leven.

Boek nu jouw newborn fotoshoot