Gezinsshoot & liefde

Een gezinsshoot of loveshoot zit vol plezier en spontaniteit; het is een dagje uit om lekker van elkaar te genieten, zodat ik jullie op jullie allermooist kan vastleggen. Namelijk samen. 


Gezinnen en koppels brengen veel tijd met elkaar door, maar dat maakt het niet minder bijzonder. Integendeel. De dingen die jullie misschien als gewoon ervaren zijn juist de dingen die jullie speciaal maken. Denk aan de kus op je voorhoofd, de manier van je kind optillen, hoe jullie elkaars hand vasthouden, de eindeloze liefde in jullie ogen … 

Momenten die jullie samen beleven vastleggen voor het leven

Isabelle

Ons zoontje van 2,5 jaar was helemaal op z’n gemak. Ook wij voelden ons relaxt. Linda geeft op een hele vrolijke, enthousiaste manier tips waardoor we heel ontspannen waren. En dat zie je op de foto’s!

Dat is aan jullie! We kunnen jullie gezinsshoot of loveshoot doen op één van de mooie buitenlocaties in en rond Utrecht of op een plek die voor jullie speciaal is. Ik vertel jullie graag meer over mijn locaties.

Hoe?

Een gezinsshoot of loveshoot is enorm gezellig en spontaan. Ik laat jullie lekker je gang gaan, zodat ik jullie momenten in de meest pure vorm kan vastleggen. Zo krijgen jullie foto’s die echt bij jullie passen en het gevoel van jullie samen overbrengen. ‘Maar hoe gaat een fotoshoot met kinderen?’ is een vraag die ik vaak krijg, maar geen zorgen. Grote kans dat ze gaan rondrennen en daar is ook de ruimte voor. Met leuke opdrachten, bijvoorbeeld geef mama een kus, spelletjes en grapjes, betrek ik ze weer bij de fotoshoot en krijgen jullie mooie gezinsfoto’s!

Met je gezin, familie of partner. De prijs voor een gezinsshoot is inclusief 5 personen. Willen jullie met meer komen? Dan is het 15,- extra, per persoon.

Met wie?

Waar?

Op welke dag jullie de gezinsshoot of loveshoot willen doen, is aan jullie. Ik fotografeer in principe altijd aan het einde van de dag voor het mooiste licht en soms pikken we dan ook een prachtige zonsondergang mee. Liever een ander moment? Samen kijken we naar wat er mogelijk is, ook qua locatie. 

Wanneer?

Gezins- of loveshoot

Wat je moet weten over een

Boek jouw shoot

249,-

Investering:

Jullie ontvangen de foto’s binnen 3 weken in een online fotogalerij, waar je de foto’s kunt selecteren & downloaden  

Inclusief reiskosten naar mijn favoriete locaties Kijk hier naar mijn favoriete shoot locaties.   


Stylingadvies & gebruik client closet.
10 bewerkte hoge resolutie foto’s naar keuze, met mogelijkheid om foto’s bij te bestellen na de shoot (klik hier voor de tarieven)1 à 1,5 uur fotografie.


Wat is inbegrepen:

gezinsshoot & loveshoot

Info & tarieven

Maximaal 5 personen. Willen jullie met meer komen? Dan is het 15,- extra per persoon.1 à 1,5 uur fotografie.


* Krijg altijd een korting van 10 procent op je volgende fotoshoot.
* Groot luxe album bijbestellen vanaf €55,- 

* Krijg altijd een korting van 10 procent op je volgende fotoshoot.
 * Groot luxe album bijbestellen vanaf €55,- 

Priscilla

Wauw! De foto’s zijn helemaal zoals gehoopt en verwacht. Wat kan Linda je prachtig vastleggen! Onwijs relaxte sfeer, leuk contact met mijn dochtertje. Heel gemoedelijk en zo fantastisch vastgelegd. 


"Absolute aanrader, wij komen zeker nog eens terug!"

Claudia

Linda is erg relaxt en laat zich niet gek maken. Heeft mooie ideeen voor de foto’s en luistert naar de wens. Ze brengt een ontspannen sfeer en dat zie je op de foto’s!"Wat zijn wij blij met het resultaat van de familiefotoshoot!" 

Kirstie

Het was echt een fantastische dag! Linda is een enthousiaste en vrolijke meid en weet wat ze doet. Ook fijn dat we de foto’s zo snel mochten ontvangen.
"Ze heeft ons gezinnetje perfect kunnen vast leggen"

Rose

Linda voelt super goed aan hoe ze met kinderen om moet gaan, waardoor het voor de kinderen een gezellig speels uitje wordt. We zijn ongelofelijk blij met deze prachtige foto’s en zullen zeker in de toekomst nog een keer een shoot doen. 

"Wat een ongelofelijke enthousiasme voor haar vak"

Let's
make magic

Boek je shoot

Wil jij de liefde voor je gezin en/of partner voor altijd vastleggen? Ik vang jullie mooiste en liefdevolste momenten op een spontane en ontspannen manier. 

Boek nu een gezinsshoot of loveshoot