Newbornshoot

Heb je interesse in een prachtige newbornshoot om jullie nieuwe gezinsgeluk vast te leggen? Dit kan bij jullie thuis of op een mooie locatie in de natuur plaatsvinden.

In het eerste jaar van en met jullie baby maken jullie een hoop mee. Zijn of haar eerste lachje, slapeloze nachten, het vinden van een ritme, schattig gebrabbel en voor jullie het weten rolt jullie baby vanzelf om en kruipt hij of zij vrolijk door de woonkamer. Het leven gaat al zo snel, maar het leven van en met een baby lijkt 2 keer zo snel te gaan!

Bijzondere momenten van en met jullie baby voor de rest van jullie leven 

Naomi

Zo een fijne newborn fotoshoot gehad. Gezellig ontspannen sfeer waar echt de tijd voor je wordt genomen. En we zijn nog steeds super blij met het resultaat! Dankjewel!

Bij jullie thuis. Voor de newbornshoot neem ik van alles mee; van kleden, tot aan accessoires. Zo hoeven jullie nergens aan te denken en kunnen jullie gewoon genieten van dit moment. 

Hoe?

In het eerste weken gebeurt er zo veel en de tijd vliegt voorbij. Tijdens de newbornshoot staan jullie even stil om te genieten van alle mooie momenten die jullie als gezin mogen beleven. Van knuffels, spelen, tot aan borstvoeding geven. Het is een pure en ongedwongen shoot. 

Tijdens de newbornshoot leg ik jullie baby tot in detail vast en neem ik ook foto’s van jullie als gezin.

Met wie?

Waar?

Een newbornshoot is bedoeld voor baby's van 0 tot 4 weken oud. Mocht het echter niet mogelijk zijn om de shoot binnen deze periode te plannen, is dat geen enkel probleem. Ik kan je uitgerekende datum in mijn agenda noteren, en zodra je baby is geboren, kun je me een berichtje sturen. Op dat moment kunnen we een geschikte datum inplannen om de fotoshoot bij jullie thuis te laten plaatsvinden.

Wanneer?

Newbornshoot

Wat je moet weten over een

Boek een babyshoot

269,-

Investering:

Binnen 3 weken ontvang je een persoonlijke online fotogalerij en kun je de foto’s selecteren en downloaden.

Maximaal 5 personen.

Stylingadvies & gebruik client closet.
10 bewerkte hoge resolutie foto’s naar eigen keuze, met mogelijkheid om meer foto’s te bestellen na de shoot (klik hier voor de tarieven).1 à 1,5 uur fotografie.

Wat is inbegrepen:

newbornshoot

Info & tarieven

Iedere shoot wordt afgesloten met een mini-harmonicaalbum en een verrassing die bij jullie wordt thuisbezorgd.

* Krijg altijd een korting van 10 procent op je volgende fotoshoot.
* Groot luxe album bijbestellen vanaf €55,- 

Boek een babyshoot

490,-

Investering:

Binnen 3 weken ontvang je een persoonlijke online fotogalerij en kun je de foto’s selecteren en downloaden.

Inclusief reiskosten naar mijn favoriete locaties. Andere locaties 0,35 cent per km (3543GG). Kijk hier naar mijn favoriete shoot locaties  

Stylingadvies & gebruik client closet.
12 bewerkte hoge resolutie foto’s naar eigen keuze, met mogelijkheid om meer foto’s te bestellen na de shoot (klik hier voor de tarieven). 2 x 1 à 1,5 uur fotografie.

Wat is inbegrepen:

newbornshoot + zwangerschapsshoot

Info & tarieven

Iedere shoot wordt afgesloten met een mini-harmonicaalbum en een verrassing die bij jullie wordt thuisbezorgd.

* Krijg altijd een korting van 10 procent op je volgende fotoshoot.
* Groot luxe album bijbestellen vanaf €55,- 

Ben je in verwachting en denk je aan zowel een newbornshoot als een zwangerschapsshoot? Het combinatiepakket is dan ideaal voor jou. Hiermee ontvang je niet alleen meer foto's dan bij het standaardpakket, maar ook een aantrekkelijke korting bij het boeken van dit combinatiepakket.

Lisette

Wij hebben bij Linda een babyshoot gedaan toen ons zoontje 5 weken oud was. Ik was een beetje nerveus omdat je maar nooit weet wat voor dag je baby heeft, maar Linda heeft ons helemaal op ons gemak gesteld. Ze neemt echt alle tijd en houdt rekening met dat je misschien even moet voeden of verschonen tussendoor. Ze is heel lief met kindjes en weet mooi de juiste momenten vast te leggen!"We konden niet kiezen tussen de foto's & hebben ze allemaal genomen!"

Sharely

Ik heb zowel een zwangerschaps- als een babyshoot gedaan bij Linda en ik ben écht super blij met de foto’s! De zwangerschapsshoot was buiten op een mooie locatie en de babyshoot was binnen in haar prachtige studio. Het is fijn dat die verschillende mogelijkheden er zijn!

Tijdens de shoot voelde ik, mijn vriend en ons dochtertje ons heel erg op ons gemak waardoor we niet alleen mooie foto’s kregen, maar ook een hele leuke dag!

"Ik heb zowel een zwangerschaps- als een babyshoot gedaan bij Linda en ik ben écht super blij met de foto’s! "

Sharon

Wij hebben 2 fotoshoots gedaan; zwangerschap en babyshoot. De foto's zijn echt heel mooi geworden. Zoals ik linda privé ken staat ze ook achter de camera. Gepassioneerd, gedreven en heerlijk creatief. Voelde me helemaal op mijn gemak voor de camera. Met kinderen doet ze het ook erg leuk alsof ze nooit anders heeft gedaan! Dankjewel lieve Linda.

"Gepassioneerd, gedreven & heerlijk creatief"

Denise

Onlangs hebben wij een newborn shoot gehad bij Linda in haar studio. Wij voelde ons erg op ons gemak bij haar en hebben de shoot als ontspannen en prettig ervaren. Ook waren wij heel tevreden over hoeveel geduld zij heeft met kinderen en hoe zij precies de dingen op een leuke manier wist te zeggen waardoor onze oudste toch op de foto wilde gaan. En dat heeft nogal wat geduld kost haha. Het eindresultaat is ook prachtig geworden en daar zijn we heeeeel blij mee!

"We waren heel tevreden over hoeveel geduld zij heeft"

Priscilla

Foto’s maken vind ik meestal ongemakkelijk, maar Linda zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt. De studio is ook erg mooi. Tenslotte is de communicatie ook erg fijn en snel. Bij de newbornshoot vond ik het fijn dat je twee datums kon afspreken, zodat je kunt kijken welke datum voor jou het fijnst is wanneer de baby geboren is. Kortom, een dikke aanrader!

"Tijdens de newbornshoot gaat ze mee op het tempo van jou & je baby"

Let's
make magic

Boek je shoot

De eerste weken van jullie kleintje mogen vastleggen, blijft speciaal. Tijdens een newbornshoot vind ik het belangrijk dat jullie ontspannen en genieten. Gewoon van elkaar en alles om jullie heen vergeten, want dit moment draait om jullie. Ik leg jullie vast als gezin, maar ik maak natuurlijk ook foto’s van jullie kindje. 

Boek nu jouw newbornshoot