Zwangerschapsshoot

Negen maanden lang draag je jouw kindje bij je. Je voelt zijn of haar eerste trapjes, je hoort voor het eerst zijn of haar hartslag en je ziet je kindje groeien. Een zwangerschap zit vol kleine en grote momenten en hoewel je misschien juist uitkijkt naar het moment dat je je kindje kunt vasthouden, is deze periode ook heel mooi.

Samen gaan we zorgen voor een bijzondere ervaring tijdens jouw fotoshoot! Speciaal voor jou heb ik een prachtige collectie droomjurken beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Tijdens de shoot zal ik je stap voor stap begeleiden en gezelligheid staat hierbij voorop. Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt, omdat dit de sleutel is tot het creëren van de mooiste foto's. We nemen de tijd en laten de shoot op een natuurlijke wijze verlopen. Het uiteindelijke resultaat is een unieke verzameling foto's, waar jij nog lang van kunt nagenieten.


NIEUW LEVEN

Het begin van (een)

Isabelle

 We hadden een zwangerschapsshoot geboekt en wat was het magisch. Wij raden haar zeker aan en zullen in de toekomst zeker weer wat boeken als gezinnetje!

Dat is aan jou! We kunnen je zwangerschapsshoot doen op één van de mooie buitenlocaties in en rond Utrecht of op een plek die voor jou speciaal is. Ik vertel je hier graag meer over mijn locaties.

Hoe?

We maken er een gezellige en spontane shoot van, zodat jij kunt genieten van dit moment! Benieuwd hoe ik te werk ga, naar mijn fotografiestijl, client closet en mooie locaties? Ontdek het hier!

Je kunt een zwangerschapsshoot boeken voor jezelf, samen met je partner of met je gezin. De prijs voor een shoot is inclusief 5 personen. Wil je met meer komen? Dan is het 15,- extra, per persoon. 

Met wie?

Waar?

Om een zwangerschapsshoot te boeken, is het aan te raden om dit te doen rond de 20e week van je zwangerschap. Vaak zit mijn agenda 1 tot 2 maanden van tevoren al volgeboekt en het zou jammer zijn als er geen beschikbare plek meer is. Als je echter later besluit om een shoot te boeken, aarzel dan niet om toch een berichtje te sturen.

Mijn advies is om een zwangerschapsshoot te doen wanneer je tussen de 30 en 35 weken zwanger bent, zodat je er zelf optimaal van kunt genieten. Om een zwangerschapsshoot te boeken. 

Wanneer?

Zwangerschapsshoot

Wat je moet weten over een

Boek je zwangerschapsshoot

249,-

Investering:

Binnen 3 weken ontvang je een persoonlijke online fotogalerij en kun je de foto’s selecteren en downloaden.

Inclusief reiskosten naar mijn favoriete locaties Kijk hier naar mijn favoriete shoot locaties 


Stylingadvies & gebruik client closet
10 bewerkte hoge resolutie foto’s naar keuze, met mogelijkheid om foto’s bij te bestellen na de shoot (klik hier voor de tarieven)1 à 1,5 uur fotografie.


Wat is inbegrepen:

zwangerschapsshoot

Info & tarieven

Iedere shoot wordt afgesloten met een mini-harmonicaalbum en een verrassing die bij jullie wordt thuisbezorgd.

* Krijg altijd een korting van 10 procent op je volgende fotoshoot.
 * Groot luxe album bijbestellen vanaf €55,- 

Sharon

Van te voren hadden we de kleding door besproken wat ik aan zou doen. Helemaal leuk, we hadden er zin in! Toevallig was het die week prachtig mooi na zomer weer. Al vrij snel de foto's mogen ontvangen en ik ben zo tevreden met de foto's. Het is toch iets bijzonders om op terug te kijken. Ik raad mensen aan foto's te laten schieten bij Hashtaguniq, niet alleen om het mooie resultaat maar ook om de leuke fotografie. ​ "Super leuke zwangerschapsshoot gehad met Linda"

Priscilla

Laatst heb ik een zwangerschapshoot gehad, wat zijn we blij met het eindresultaat! De sfeer was erg ontspannen en ongedwongen, daardoor voelde ik me snel op mijn gemak. Het is leuk dat je uit de cliënt closet jurken mag kiezen voor de shoot en ook de locatie bij de Haarrijnse Plas die Linda had bedacht, was erg mooi. Ik kijk nu al uit naar de newbornshoot als onze baby geboren is. Ik zou iedereen een fotoshoot bij Linda aanraden!


"Het was lastig om een selectie te maken uit alle leuke foto’s"

Suuz

Ontzettende mazzel gehad met het weer in oktober en daardoor hele mooie foto's kunnen maken tijdens het gouden uur. Linda haar fijne en spontane persoonlijkheid zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt en dit zie je terug op de foto's. Ze neemt de tijd voor de shoot en komt met goede ideeën voor zowel poses als kledingadvies. Bedankt Linda! 
"Wauw wat zijn we blij met de foto's van de zwangerschapsshoot! "

Tanja

We zijn super tevreden over de foto’s die Linda van ons gezin en mijn zwangerschap gemaakt heeft. De hele sfeer en kleuren zijn prachtig, een hele waardevolle herinnering. Ondanks dat ons zoontje er weinig zin in had die ochtend, zijn de foto’s heel mooi en sfeervol geworden!

"We hebben direct onze newbornshoot bij Linda vastgelegd"

Portfolio

Bekijk mijn

Boek je zwangerschapsshoot
 + newbornshoot

490,-

Investering:

Binnen 3 weken ontvang je een persoonlijke online fotogalerij en kun je de foto’s selecteren en downloaden.

Inclusief reiskosten naar mijn favoriete locaties. Andere locaties 0,35 cent per km (3543GG).  Kijk hier naar mijn favoriete shoot locaties  


Stylingadvies & gebruik client closet
2 x 12 bewerkte hoge resolutie foto’s naar keuze, met mogelijkheid om foto’s bij te bestellen na de shoot (klik hier voor de tarieven)2 x 1 à 1,5 uur fotografie.


Wat is inbegrepen:

zwangerschapsshoot + newbornshoot

Info & tarieven

Iedere shoot wordt afgesloten met een mini-harmonicaalbum en een verrassing die bij jullie wordt thuisbezorgd.

* Krijg altijd een korting van 10 procent op je volgende fotoshoot.
* Groot luxe album bijbestellen vanaf €55,- 

Ben je in verwachting en denk je aan zowel een zwangerschapsshoot als een newbornshoot? Het combinatiepakket is dan ideaal voor jou. Hiermee ontvang je niet alleen meer foto's dan bij het standaardpakket, maar ook een aantrekkelijke korting bij het boeken van dit combinatiepakket.

Let's
make magic

Boek je shoot

Wil jij meer informatie, even kennismaken of direct een zwangerschapsshoot boeken? Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Boek nu jouw zwangerschapsshoot