Maak je keuze:

Verhalen, vastgelegd voor altijd

Portfolio

Boek een zwangerschapsshoot

Info & prijzen

Puur, warm en liefdevol is hoe ik mijn fotografiestijl omschrijf. Mensen vragen mij weleens: ‘wat vind je het allerleukste om te fotograferen?’ Ik vind alles leuk, want juist de afwisseling maakt mijn werk zo bijzonder. Maar als ik echt moet kiezen, is het toch een zwangerschapsshoot tijdens golden hour! Dit licht maakt jullie moment samen nóg magischer, vind ik.

Zwangerschap

Boek een motherhood

Info & prijzen

Als moeder heb je een unieke band met je kind(eren). Ik beschouw het als een eer om deze speciaal band vast te leggen. De tijd gaat snel voorbij en voor je het weet is je kind al groot. Daarom is het belangrijk om deze momenten vast te leggen en mooie foto's te hebben van jullie samen, als herinnering aan deze bijzondere tijd.

Motherhood

Boek jouw shoot

Info & prijzen

Ik kan zo genieten van de liefde! De liefde voor elkaar en/of voor je gezin. Het is zoiets speciaals en toch zien we het vaak als de normaalste zaak van de wereld. Ik leg met liefde jullie ‘alledaagse’ momenten vast, zodat jullie ze nooit meer vergeten! En geen zorgen; het wordt geen fotoshoot waarbij ik jullie vraag om naast elkaar te poseren, echt niet. We maken er een gezellige en spontane shoot van, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en ik jullie kan vastleggen precies zoals jullie zijn.

Gezin & liefde

Boek een newbornshoot

Info & prijzen

De eerste weken van jullie kleintje mogen vastleggen, blijft speciaal. Tijdens een newborn shoot vind ik het belangrijk dat jullie ontspannen en genieten. Gewoon van elkaar en alles om jullie heen vergeten, want dit moment draait om jullie. Ik leg jullie vast als gezin, maar ik maak natuurlijk ook foto’s van jullie kindje. 

Newbornshoot

Danielle

Wij vonden de zwangerschapsshoot heel bijzonder! Fijne en relaxte sfeer en dat zie je ook echt terug in de foto’s. Heel erg bedankt dat je voor ons deze bijzondere periode hebt vastgelegd!


Deveny

We zijn zo blij met de mooie foto’s, een super ontspannen sfeer tijdens de shoot, en Linda nam alle tijd voor ons! Zeker weten dat we een volgende shoot weer bij je boeken, super bedankt Linda!!

Kirstie

Het was echt een fantastische dag! Linda is een enthousiaste en vrolijke meid en weet wat ze doet. Ze heeft ons gezinnetje perfect kunnen vast leggen. Ook fijn dat we de foto’s zo snel mochten ontvangen.


Dionne & Kevin

Ontspannen, gezellig en je krijgt ook nog goede tips! Ik hou helemaal niet van op de foto gaan, maar met Linda voelde het heel ontspannen en niet als moeten. We zijn ongelofelijk blij met het resultaat!Neem contact op

Ben je zwanger, wil je een leuk dagje uit met je gezin of een loveshoot cadeau doen aan je partner? Ik leg het graag voor je vast. Stuur me een berichtje voor meer informatie, een kennismaking en/of om een fotoshoot te boeken.

Welk verhaal wil jij voor altijd vastleggen?