Ontdek meer >

Wanneer je een fotoshoot boekt, is het fijn om te weten wat je kunt verwachten en hoe jij je kunt voorbereiden. Van fotografiestijl, locatie, mijn client closet, tot aan mijn werkwijze; ik vertel je er graag meer over. 

Heb je een andere vraag? Bekijk mijn FAQ of stuur me een berichtje en ik help je graag verder.

Wanneer je een fotoshoot boekt, is het fijn om te weten wat je kunt verwachten en hoe jij je kunt voorbereiden. Van fotografiestijl, locatie, mijn client closet, tot aan mijn werkwijze; ik vertel je er graag meer over. 

Heb je een andere vraag? Bekijk mijn FAQ of stuur me een berichtje en ik help je graag verder.

Alle info over het boeken & het verloop van de shoots

Werkwijze

Na de shoot ontvang je van mij de betaalverzoek en binnen 3 weken krijg je alle foto’s via een persoonlijke online fotogalerij. Hier kun je zelf de foto’s selecteren en downloaden. Zodra de keus gemaakt is zet ik nog eventjes de puntjes op de i en ontvang je binnen een paar dagen je favoriete foto's.  Wil je meer foto’s bestellen? Dat kan zeker! Bekijk de mogelijkheden en tarieven hier.

Editing & oplevering

04

Het is eindelijk zover, je fotoshoot! Misschien heb je er enorm veel zin in, misschien vind je het een beetje spannend … kan allemaal, maar geen zorgen. Ik stel je op je gemak, we maken er een gezellige dag van en vooral: wees jezelf! Ik deel tips en ideeën, zodat je meer loskomt en plezier hebt.

Jouw fotoshoot!

03

Om ervoor te zorgen dat de fotoshoot helemaal bij jou past, zoeken we samen de perfecte locatie en geef ik graag stylingadvies via een uitgebreide brochure. Ook kun je een paar dagen van tevoren alvast 2 mooie jurken uitzoeken van mijn client closet. Door ons goed voor te bereiden, kun je tijdens je fotoshoot gaan genieten.


Locatie & stylingadvies

02

Superleuk dat je een fotoshoot bij mij wilt boeken! Zodra je een fotoshoot bij mij hebt geboekt stuur ik je graag mijn mail met meer informatie over wat je kunt verwachten, mijn werkwijze en fotografiestijl. 

Fotoshoot boeken

01

Werkwijze

Mijn

Bekijk alle jurken

Stijl en kleding zijn heel belangrijk tijdens een fotoshoot; je creëert er een bepaalde sfeer mee. De jurken van mijn client closet heb ik met zorg en liefde uitgekozen en passen bij mijn pure en warme fotografiestijl. Hierdoor hoef je zelf niets speciaals te kopen, maar dat mag natuurlijk wel. 

Ook al bied ik een client closet aan, voel je vooral vrij om aan te trekken waar jij je fijn in voelt. Twijfel je? Ik geef graag stylingadvies en help je met een mooie outfit. Ik deel bijvoorbeeld kleuren en setjes kleding die mooi bij elkaar passen, zodat jullie outfits een mooi geheel vormen.

Door de fijne stoffen zitten de jurken van mijn client closet mooi om je lichaam. De elasticiteit zorgt ervoor dat de jurken bij iedereen mooi staan. Mijn jurken zijn ook geschikt als zwangerschapsjurken. Benieuwd welke jou het mooist staat? 

Client closet: kies jouw favoriete jurk voor de fotoshoot

Voor de shoot

Boek jouw shoot

2 - Heuvels, mos en zand 
 

De perfecte locatie is voor iedereen anders; de één houdt van heide, de ander van bos of zand. Ik ken allerlei prachtige fotolocaties in en rond Utrecht en ik neem je er graag mee naartoe! 

Helaas zijn er veel van mijn favoriete locaties afgevallen vanwege nieuwe regels die sinds 1 maart 2024 van kracht zijn. Voor veel prachtige natuurgebieden is nu een vergunning vereist. We moeten deze vergunning 6 weken voor de shoot aanvragen en de kosten bedragen ongeveer €90 exclusief btw. In de tussentijd ben ik druk bezig met het vinden van nieuwe favoriete locaties. Gelukkig zijn de twee ALLER mooiste locaties nog steeds beschikbaar en toegankelijk!

Heb je zelf een mooie (buiten)locatie op het oog voor jouw fotoshoot? Dat kan natuurlijk ook. Hou dan wel rekening met een kilometervergoeding van 0,35/km.Het kiezen van de perfecte locatie

Voor de shoot

1 - ZAND, bos en hoge grassen
 

Boek jouw shoot

Een mooi bosrijk landschap met prachtige bossen en een veld vol hoge grassen. Vanaf de parkeerplaats is het 5 minuten lopen naar het gebied, en dus ideaal voor een zwangerschapsshoot of een gezinsshoot. Voor wie een buggy nodig heeft, op deze locatie kun je hem meenemen

Het adres van de locatie ontvangen jullie via de mail.

gecombineerd Hoge grasen

Bosrijke omgeving

Boek jouw shoot

De locatie Wekerom biedt een uitgestrekte zandvlakte, gecombineerd met mooie mosheuvels, hoge grassen en bos. De lichte, pure en warme kleuren van de natuurlijke omgeving maken het een ideale buitenlocatie voor een fotoshoot. Het is een perfecte shoot locatie voor het hele jaar door. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 10 minuten lopen naar de plek waar we gaan fotograferen. Mocht je slecht ter been zijn of een buggy mee willen nemen is deze locatie geen slimme optie, dit door het ruige landschap van zand en heuvels.

Het adres van de locatie ontvangen jullie via de mail.


Zand & hoge grassen

Heuvels, mos, bos

Boek jouw shoot

Prachtige locatie in Utrecht (Utrechtse Heuvelrug) is opvallend door haar combinatie van zand, heide en bossen, mosheuvels en is het hele jaar door mooi voor fotografie. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 5 minuten lopen naar de plek waar we gaan fotograferen. Ik raad het af om een buggy op deze locatie mee te nemen. 

Het adres van de locatie ontvangen jullie via de mail.

 en bos

Zand, heide, mos heuvels    

Elke fotoshoot is inclusief 10 foto’s, maar je kunt altijd meer foto’s bestellen. Binnen 3 weken ontvang je van mij een persoonlijke online fotogalerij met alle foto’s. Je kunt hier jouw favoriete foto’s selecteren en downloaden.

De waarde van jouw foto's wordt versterkt wanneer je er dagelijks van kunt genieten, zoals met een prachtig album of een wanddecoratie. Bij elke fotoshoot ontvangen jullie kosteloos een mini harmonica-album als geschenk. Als jullie interesse hebben in een groter album of schitterende afdrukken, dan bied ik graag deze aanvullende service aan.

Extra foto's bij bestellen na de fotoshoot

1 foto
5 foto's 
10 foto's 
15 foto's
20 foto's 
Alle foto's

Tarieven:

7,50,-
35,-
65,-
95,-
125,-
150,-

na de shoot

Wanneer jij een fotoshoot hebt geboekt op een buitenlocatie, neem ik altijd 24 uur van tevoren contact met je op over het weer. Op de dag zelf houden we contact over het weer tot een paar uur voor de shoot. Gaat het helaas toch echt regenen tijdens de fotoshoot. Dan verzetten we de fotoshoot en plannen we direct een nieuwe datum. In alle andere gevallen, ook als het bewolkt is, gaat de shoot gewoon door.

1. Ik heb een fotoshoot geboekt op een buitenlocatie, maar wat nou als het regent?

Ik plan een fotoshoot in principe altijd aan het einde van de dag, omdat dan het licht het mooist is; de zon is niet te fel en je krijgt een mooie, warme gloed over je foto’s. Is einde dag voor jou geen optie? Dan kunnen we natuurlijk kijken wat er mogelijk is. Wil je bijvoorbeeld jouw fotoshoot in de ochtend plannen? Door de hoeveelheid zonlicht is het belangrijk dat we dan een locatie kiezen met genoeg schaduwplekken. 

Wil je een gezinsshoot plannen met jonge kinderen? Het voor- en najaar zijn fijne periodes, omdat dan de zon eerder ondergaat en je al tussen 16.30 en 19.00 uur kunt genieten van het gouden zonlicht. In de zomer is golden hour tussen 20.00 en 21.00 uur. 

2. Op welk moment van de dag kan ik het best mijn fotoshoot plannen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Want tijdens een fotoshoot gaan we niet poseren, maar gewoon plezier maken. Misschien denk je nu ‘makkelijker gezegd dan gedaan’ en vind je het spannend … ik snap het. Ik vind het belangrijk dat ik jóu vang tijdens de fotoshoot en daarom zorg ik ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt. Ik geef tips tussendoor, laat foto’s zien, deel ideeën en laat jou vooral jezelf zijn. Dus geniet van het moment, samen met je partner, speel met je gezin, denk aan de krachtige business vrouw die je bent en ik zorg voor mooie foto’s! 

3. Ik heb nog nooit een fotoshoot gedaan en ik heb geen idee hoe ik moet poseren. Wat nu?!

Superleuk dat je interesse hebt in één van mijn fotoshoots! Via het contactformulier kun je een berichtje sturen en onder andere aangeven welke fotoshoot je wilt boeken. Binnen 2 werkdagen ontvang je van mij een brochure per mail met meer informatie over jouw shoot en we bespreken de locatie, datum en tijd. 

Als je gebruik wilt maken van mijn client closet kun je een paar dagen voor je fotoshoot maximaal 3 jurken uitzoeken en dan neem ik deze mee. Wil je stylingadvies, bijvoorbeeld voor het hele gezin? Ik help je graag met het kiezen van mooie kleuren en setjes. Wanneer jouw fotoshoot voor buiten staat gepland, hebben we 24 uur van tevoren nog even contact over het weer.  

4. Ik wil een fotoshoot bij jou boeken, wat moet ik hiervoor doen?

Ja! Na de shoot bewerk ik zorgvuldig jouw foto’s en deze ontvang je binnen 3 weken via een persoonlijke online fotogalerij. Hier staan alle foto’s en je kunt zelf een selectie maken.

Het is ook mogelijk om extra foto’s te bestellen. Bekijk de mogelijkheden en tarieven hier.

5. Is het mogelijk om zelf mijn foto’s uit te kiezen?

Boek jouw shoot

Een paar dagen na de fotoshoot ontvang je van mij een betaalverzoek per mail. Binnen 3 weken ontvang je alle foto’s via een persoonlijke online fotogalerij en heb je de mogelijkheid om extra foto’s na te bestellen. Bekijk de mogelijkheden en tarieven hier.

6. Hoe zit het met betalen?

VRAGEN

Veelgestelde

Een paar dagen na de fotoshoot ontvang je van mij een betaalverzoek per mail. Binnen 3 weken ontvang je alle foto’s via een persoonlijke online fotogalerij en heb je de mogelijkheid om extra foto’s na te bestellen. Bekijk de mogelijkheden en tarieven hier.

6. Hoe zit het met betalen?

Ja! Na de shoot bewerk ik zorgvuldig jouw foto’s en deze ontvang je binnen 3 weken via een persoonlijke online fotogalerij. Hier staan alle foto’s en je kunt zelf een selectie maken.

Het is ook mogelijk om extra foto’s te bestellen. Bekijk de mogelijkheden en tarieven hier.

5. Is het mogelijk om zelf mijn foto’s uit te kiezen?

Superleuk dat je interesse hebt in één van mijn fotoshoots! Via het contactformulier kun je een berichtje sturen en onder andere aangeven welke fotoshoot je wilt boeken. Binnen 2 werkdagen ontvang je van een mail met meer informatie over jouw shoot en we bespreken de locatie, datum en tijd. 

Als je gebruik wilt maken van mijn client closet kun je een paar dagen voor je fotoshoot maximaal 2 jurken uitzoeken en dan neem ik deze mee. Wil je stylingadvies, bijvoorbeeld voor het hele gezin? Ik help je graag met het kiezen van mooie kleuren en setjes. Wanneer jouw fotoshoot voor buiten staat gepland, hebben we 24 uur van tevoren nog even contact over het weer.  

4. Ik wil een fotoshoot bij jou boeken, wat moet ik hiervoor doen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Want tijdens een fotoshoot gaan we niet poseren, maar gewoon plezier maken. Misschien denk je nu ‘makkelijker gezegd dan gedaan’ en vind je het spannend … ik snap het. Ik vind het belangrijk dat ik jóu vang tijdens de fotoshoot en daarom zorg ik ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt. Ik geef tips tussendoor, laat foto’s zien, deel ideeën en laat jou vooral jezelf zijn. Dus geniet van het moment, samen met je partner, speel met je gezin, denk aan de krachtige business vrouw die je bent en ik zorg voor mooie foto’s! 

3. Ik heb nog nooit een fotoshoot gedaan en ik heb geen idee hoe ik moet poseren. Wat nu?!

Ik plan een fotoshoot in principe altijd aan het einde van de dag, omdat dan het licht het mooist is; de zon is niet te fel en je krijgt een mooie, warme gloed over je foto’s. Is einde dag voor jou geen optie? Dan kunnen we natuurlijk kijken wat er mogelijk is. Wil je bijvoorbeeld jouw fotoshoot in de ochtend plannen? Door de hoeveelheid zonlicht is het belangrijk dat we dan een locatie kiezen met genoeg schaduwplekken. 

Wil je een gezinsshoot plannen met jonge kinderen? Het voor- en najaar zijn fijne periodes, omdat dan de zon eerder ondergaat en je al tussen 16.30 en 19.00 uur kunt genieten van het gouden zonlicht. In de zomer is golden hour tussen 20.00 en 21.00 uur. 

2. Op welk moment van de dag kan ik het best mijn fotoshoot plannen?

Wanneer jij een fotoshoot hebt geboekt op een buitenlocatie, neem ik altijd 24 uur van tevoren contact met je op over het weer. Gaat het regenen of stormen? Dan verzetten we de fotoshoot en plannen we direct een nieuwe datum. In alle andere gevallen, ook als het bewolkt is, gaat de shoot gewoon door.

1. Ik heb een fotoshoot geboekt op een buitenlocatie, maar wat nou als het regent?

Boek jouw shoot