Motherhood shoot

Ben je klaar om de bijzondere momenten tussen jou en je kind vast te leggen?  Of het nu gaat om het knuffelen met je baby, een spelletje met oudere kinderen of het vastleggen van een voedingsmoment, jij beslist hoe we de shoot inrichten. Laten we samen mooie foto's maken!

Vang de liefdevolle band tussen jou en je kind op tijdens een motherhood shoot! Als ouder heb je een unieke band met je kindje of kinderen, en ik vind het elke keer een eer om deze verbondenheid vast te leggen. 

Maak waardevolle herinneringen vast met foto's van jullie samen.

Isabelle

Ons zoontje van 2,5 jaar was helemaal op z’n gemak. Ook wij voelden ons relaxt. Linda geeft op een hele vrolijke, enthousiaste manier tips waardoor we heel ontspannen waren. En dat zie je op de foto’s!

De locatie van de motherhood shoot is aan jullie. Ik bied mooie buitenlocaties in en rond Utrecht of we kunnen naar een plek gaan die speciaal is voor jullie. Ik vertel jullie graag meer over mijn locaties.

Hoe?

Laten we samen een ontspannen motherhood shoot creëren, zodat jij je momenten met je kindje maximaal kunt beleven! 

Deze shoot is speciaal gericht voor moeder en kind.

Met wie?

Waar?

De dag waarop je de motherhood shoot wilt doen, bepaal je zelf. Ik fotografeer graag aan het einde van de dag voor het mooiste licht en soms pakken we dan ook een prachtige zonsondergang mee. Maar als je liever een ander moment hebt, bespreken we samen de mogelijkheden ook qua locatie. 

Wanneer?

Motherhood shoot

Wat je moet weten over een

Boek jouw shoot

239,-

Investering:

Jullie ontvangen de foto’s binnen 3 weken in een online fotogalerij, waar je de foto’s kunt selecteren & downloaden  

Inclusief reiskosten naar mijn favoriete locaties Kijk hier naar mijn favoriete shoot locaties.  Stylingadvies & gebruik client closet.
10 bewerkte hoge resolutie foto’s naar keuze, met mogelijkheid om foto’s bij te bestellen na de shoot (klik hier voor de tarieven)45 minuten fotografie.


Wat is inbegrepen:

motherhood shoot

Info & tarieven

Deze shoot is speciaal voor moeder en kind. Bij meerdere kinderen, neem eventjes contact op.


Iedere shoot wordt afgesloten met een mini-harmonicaalbum en een verrassing die bij jullie wordt thuisbezorgd.

* Krijg altijd een korting van 10 procent op je volgende fotoshoot.
* Groot luxe album bijbestellen vanaf €55,- 

Corien

Ik heb met mijn dochtertje een motherhoodshoot mogen doen bij Linda in haar mooie kas. Dit is echt een hele mooie, knusse locatie! Ik moet eerlijk zeggen, poseren met een hele bewegelijke baby is niet gemakkelijk. Maar Linda heeft het toch voor elkaar gekregen om ons goed op de foto te krijgen.
Linda is een super lief en leuk in de omgang waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Aanrader!


"Ik heb met mijn dochtertje een motherhoodshoot mogen doen bij Linda in haar mooie kas." 

Sharon

Wat een fijne fotoshoot hebben wij gehad! Linda stelt je erg op je gemak, dat je niet eens merkt dat je bezig bent met een shoot. Het resultaat is echt waanzinnig mooi en willen zeker meerdere shoots bij haar boeken!!"Linda stelt je erg op je gemak, dat je niet eens merkt dat je bezig bent met een shoot. "

Charlotte

Best spannend om opeens een shoot te doen. Linda stelt iedereen meteen op het gemak en veel geduld met mijn dreumes. Geweldig gebruik te kunnen maken van haar cliënt closet en ze kon zelfs nog last moment flexibel zijn met het moment van shooten doordat het die dag net 40 graden was. Super leuke ervaring!

"Linda stelt iedereen meteen op het gemak en veel geduld met mijn dreumes. "

Charon

Wat hebben wij een leuke fotoshoot gehad! Alles was heel ontspannen en er was tijd genoeg.
Je bedacht steeds weer maniertjes om mijn dochter te laten lachen en naar de camera te laten kijken.  De foto’s zijn ook super mooi.We komen zeker nog een keer bij je terug!!
" Je bedacht steeds weer maniertjes om mijn dochter te laten lachen en naar de camera te laten kijken."

Let's
make magic

Boek je shoot

Weet je niet wat je moet dragen voor de shoot? Maak je geen zorgen, ik stuur je een brochure met stijladvies en je mag gebruikt maken van mijn client closet. Laten we samen een mooie herinnering maken!

Boek nu een motherhood shoot