jouw lifestyle fotograaf die je alledaagse momenten vastlegt

Hi, ik ben Linda!

Want dat is fotografie voor mij; een moment van jouw verhaal vastleggen. Van de liefde voor je partner, voor je gezin, het nieuwe leven dat gaat beginnen … allemaal momenten die best ‘gewoon’ lijken als je er midden in zit, maar juist jóuw verhaal vormen! Daarom vind ik deze momenten zo waardevol om vast te leggen. 

En zo kijk ik ook naar de wereld om mij heen. Alles en iedereen heeft een eigen verhaal en ik vind het heel bijzonder om dat vast te mogen leggen. Want jouw verhaal voelt misschien niet bijzonder voor jóu, omdat je eraan gewend bent, maar dat is het wel. Met mijn fotografie laat ik je dat graag zien, zodat ik jou een liefdevolle, pure en waardevolle herinnering kan geven die jij en je verhaal verdienen.

Want dat is fotografie voor mij; een moment van jouw verhaal vastleggen.  Van de liefde voor je partner, voor je gezin, het nieuwe leven dat gaat beginnen … 

Allemaal momenten die best ‘gewoon’ lijken als je er midden in zit, maar juist jóuw verhaal vormen! Daarom vind ik deze momenten zo waardevol om vast te leggen. 

En zo kijk ik ook naar de wereld om mij heen. Alles en iedereen heeft een eigen verhaal en ik vind het heel bijzonder om dat vast te mogen leggen. Want jouw verhaal voelt misschien niet bijzonder voor jóu, omdat je eraan gewend bent, maar dat is het wel. Met mijn fotografie laat ik je dat graag zien, zodat ik jou een liefdevolle, pure en waardevolle herinnering kan geven die jij en je verhaal verdienen.

Ik hou van gezelligheid, reizen en
                

vertellen met fotografie                

verhalen

prachtige

Over 

MY STORY

Naast fotografie vind ik het ook heel fijn om tijd door te brengen met vrienden, gezellig uiteten te gaan en alvast na te denken over mijn volgende reis. Ik hou van reizen en nieuwe plekken ontdekken en ik raak hierdoor enorm geïnspireerd. Verder woon ik in Utrecht. Lekker centraal en een regio vol mooie locaties! Ik hou er dan ook van om steeds weer de mooiste locaties te vinden voor fotoshoots.

Emotie, spontaniteit, vriendschap en liefde; de ingrediënten voor mijn fotografie om jou vast te leggen, precies zoals je bent. Doordat ik veel aandacht besteed aan de omgeving, het licht, de sfeer en de kleur vang ik jouw moment voor het leven op een bijzondere en unieke manier.

Missie

Mijn

Jouw momenten, jouw verhaal, voor altijd

Priscilla

Laatst heb ik een zwangerschapshoot gehad, wat zijn we blij met het eindresultaat! Het was lastig om een selectie te maken uit alle leuke foto’s. De sfeer was erg ontspannen en ongedwongen, daardoor voelde ik me snel op mijn gemak. Het is leuk dat je uit de cliënt closet jurken mag kiezen voor de shoot en ook de locatie bij de Haarrijnse Plas die Linda had bedacht, was erg mooi. Ik kijk nu al uit naar de newbornshoot als onze baby geboren is.


 Ik zou iedereen een fotoshoot bij Linda aanraden!

Charlotte

Wij hebben een gezinsshoot gedaan met ons dochtertje van 4 maanden. Linda neemt alle tijd voor je en stelt je op je gemak. Dat is heel prettig, want het kan ook ongemakkelijk zijn als je iemand vooraf nooit gezien hebt. Het tegendeel bewijst Linda, want ik zou Linda heel graag nog veel vaker ons mooi laten vastleggen. Linda reageert snel en binnen 2 weken hadden wij onze prachtige foto's ontvangen!


We zijn super blij met onze foto's !

Eline

Out of our comfort zone… maar de behoefte om de zwangerschap op beeld vast te laten leggen was daar. En toen kwamen wij bij Linda uit… op een hele ontspannen, natuurlijke manier legde zij mij en het gezin vast en wauw… wat heeft zij dit prachtig gedaan en wat zijn wij trots op de foto’s!! Dit dankzij haar geduld, aanwijzigingen en het creëren van een relaxte en speelse sfeer. Het was fijn en wij kijken nu al uit naar de newborn shoot!

Wauw… wat heeft zij dit prachtig gedaan

Joyce

Enkele weken een ontzettend leuke zwangerschaps/gezinsshoot gehad bij Linda. Het was voor ons wat onwennig maar Linda heeft ons goed begeleid. De foto’s hebben wij inmiddels ontvangen en zijn prachtig geworden!
Dankjewel Linda! 

We komen nog terug voor een newborn shoot!

Leg jouw verhaal vast

Ook hoor ik natuurlijk graag jouw verhaal en leg ik het met liefde voor je vast! Neem vrijblijvend contact met me op en hopelijk tot snel!

jouw verhaal?

Wat is